Din ekspert på VA-tilkoblinger

4 MIN Lesing

Odd Stensvold: Din ekspert på VA-tilkoblinger

Å koble seg fra et privat vann- og avløpsnett til det kommunale systemet kan være en kompleks oppgave som krever ekspertise og erfaring. Mange opplever utfordringer og hindringer på veien mot en vellykket overgang. Heldigvis er Odd Stensvold AS her for å gjøre prosessen smidig og problemfri for deg.

 

En totalentreprenør med ekspertise

Vi er stolte av å være en pålitelig totalentreprenør innen vann- og avløpssektoren (VA). Med mange års erfaring i bransjen har vi hjulpet utallige kunder med å koble seg til det kommunale VA-nettet. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så enkel og sømløs som mulig for deg.


Fra boring til oppkobling

Det som virkelig skiller Odd Stensvold AS fra andre aktører, er vår evne til å håndtere hele prosessen fra start til slutt. Vi tar på oss totalentreprisen, inkludert boring, graving og oppkobling til det kommunale VA-nettet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å koordinere flere entreprenører eller prosjektledere. Vi tar oss av alt for deg.

Ønsker du å lese mer om hvordan vi jobber med styrt boring - se her!

 

Navigering i byråkrati og tillatelser

Det kan være en krevende oppgave å skaffe nødvendige tillatelser og håndtere byråkratiske prosesser. Men med Odd Stensvold AS på din side kan du føle deg trygg på at alle nødvendige tillatelser og godkjenninger blir tatt hånd om effektivt. Vårt erfarne team vet hvordan man samarbeider med lokale myndigheter og hvordan man navigerer gjennom den ofte kompliserte papirmøllen.

 

Kvalitet og punktlig levering

Vi forstår viktigheten av å levere kvalitetsarbeid innenfor avtalte tidsrammer. Odd Stensvold AS er kjent for å levere prosjekter til høyeste standard og innenfor de fastsatte fristene. Vi tar stolthet i å være en pålitelig partner for våre kunder og sørger for at alt arbeid blir utført med grundighet og presisjon.Vi er stolte av å være en pålitelig totalentreprenør innen vann- og avløpssektoren (VA). Med mange års erfaring i bransjen har vi hjulpet utallige kunder med å koble seg til det kommunale VA-nettet. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så enkel og sømløs som mulig for deg.

 

Ta kontakt!

Hvis du vurderer å koble deg fra et privat VA-nett og ønsker å unngå stress og bekymringer, er Odd Stensvold AS ditt beste valg. La oss ta på oss totalentreprisen, fra boring og graving til oppkobling. Du kan stole på oss for å håndtere alle aspekter av prosessen.

Kontakt Odd Stensvold AS i dag for en uforpliktende samtale om dine VA-behov. Vi er klare til å hjelpe deg med å få tilgang til pålitelige vann- og avløpstjenester uten bekymringer. Velg Odd Stensvold AS som din totalentreprenør, og la oss gjøre jobben for deg!