Asfaltfresing

asfaltfresing (2)
asfaltfresing (2)
Asfaltfresing (1)

Asfaltfresing

Odd Stensvold AS tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alt fra mindre reparasjoner til store områder innen asfaltfresing. Vårt erfarne mannskap håndterer alt fra fortanning til fresing av veier, parkeringsplasser og gangstier. Vi bruker moderne freseteknikker og avanserte maskiner for å sikre nøyaktighet og effektivitet i hvert prosjekt.

asvaltfresing-60 (1)

I tillegg til vår ekspertise innen asfaltfresing, har vi etablert samarbeid med pålitelige partnere innen asfaltering. Dette gjør oss i stand til å tilby en helhetlig tjeneste der vi også kan klargjøre området for asfaltering etter fresing. Ved å jobbe tett med våre partnere kan vi sikre sømløs integrasjon mellom asfaltfresing og asfaltering, og levere en komplett løsning som oppfyller våre kunders behov.

Odd Stensvold AS er dedikert til å levere skreddersydde løsninger som møter våre kunders krav. Vi samarbeider tett med våre kunder for å forstå deres mål og utvikle en plan som passer deres spesifikke behov og budsjetter. Vår prioritet er å levere høy kvalitet og pålitelighet i alle prosjekter vi utfører.

Asfaltfresing (1)

Vi tar sikte på å være en pålitelig partner for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre metoder og teknologier for å holde oss oppdatert med bransjens beste praksis. Odd Stensvold AS er stolte av vårt rykte for punktlighet og profesjonalitet.

Når det gjelder asfaltfresing og klargjøring for asfaltering, kan du stole på Odd Stensvold AS for å levere pålitelige og effektive tjenester. Vi er klare til å hjelpe deg med dine asfaltprosjekter, uansett størrelse eller omfang.

Bjørnar Stensvold - Assisterende Leder _ Prosjektansvarlig (1)

Kontakt en av våre eksperter for å få mer informasjon om våre tjenester

 

Bjørnar Stensvold

Assisterende Leder / Prosjektansvarlig

+47 974 64 946
bjornar@oddstensvold.no

Kontakt oss for et tilbud