Vår historie

hero-mobile (1)
1920_800
500_500 (1)

Vår historie

Odd Stensvold AS har gjennom mange år dedikert seg til kabelgraving, og har opparbeidet seg betydelig erfaring på dette området. Vår ekspertise strekker seg fra fiberkabler til høyspentledninger, og vi har håndtert prosjekter som spenner over avstander fra 100 til 20 000 meter.

En avgjørende faktor for vår suksess er vårt dedikerte mannskap som alltid står på for å sikre fremdrift og kvalitet. Vi setter stor pris på deres engasjement og innsats, og det er takket være deres profesjonalitet at vi har vært i stand til å levere resultater til våre kunder.

 

 

history2

For å møte et stadig økende behov og for å kunne tilby enda mer effektive løsninger, har vi investert i utstyr som gjør at vi kan tilby styrt boring som en del av våre tjenester. Vi observerte behovet for denne metoden og så at den kunne være en svært verdifull tilnærming i visse prosjekter. Med styrt boring kan vi nå utføre kabelinstallasjoner på en mer skånsom og presis måte, spesielt i områder med begrensede tilgjengelighets- og miljøutfordringer.

I tillegg til vårt fokus på kabelgraving, har vi de siste årene utvidet vår virksomhet til å inkludere hage- og landskapsarbeid. Vi har to medarbeidere som har en genuin lidenskap for dette feltet. Som et resultat har vi kunnet tilby tjenester som oppsetting av drivhus, legging av heller, bruk av gamle jernbanesviller, konstruksjon av fossefall med dam og mye mer.

Det siste året har vi hatt gleden av å påta oss flere prosjekter relatert til bygging av ladestasjoner for elektriske kjøretøy. Dette har gitt oss muligheten til å bruke vår omfattende kompetanse innen kabelgraving, rørlegging, avretting til kantstein, asfaltering og støpning. Vi er stolte over å kunne bidra til den viktige utviklingen av infrastruktur for elektrisk mobilitet, og vi setter stor pris på tilliten kundene viser oss ved å velge oss som deres samarbeidspartner i slike prosjekter.

mef members

We are MEF members

MEF (Maskinentreprenørenes Forbund) er en viktig organisasjon som representerer maskinentreprenører og anleggsbransjen i Norge. MEF-medlemskap gir en rekke fordeler og muligheter for bedrifter som er involvert i bygg- og anleggsprosjekter.

Som medlem av MEF blir man en del av et sterkt fellesskap som arbeider for å ivareta interessene til maskinentreprenørene. Organisasjonen jobber kontinuerlig med å påvirke myndighetene for å sikre gode rammebetingelser og gunstige vilkår for medlemsbedriftene.

Trenger du vår hjelp?

Vi hjelper deg gjerne

button-1