Utbyggere/Nybygg

Utbygger_nybygg (1)
Utbygger_nybygg (1)
img_4035_optimized

Utbyggere/Nybygg

Odd Stensvold - Din Totalleverandør for Utbyggere og Nybygg

Odd Stensvold er stolte av å være din pålitelige totalleverandør når det gjelder utbygging og nybygg. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle aspekter ved etableringen av tomter, inkludert graving, infrastruktur for vann og avløp, strømtilkobling og klargjøring av fundament for støpning.

img_4033_optimized

Graving og Etablering av Tomt:

Vårt erfarne og dyktige team er dedikert til å håndtere all nødvendig graving og etablering av tomten din. Vi tar oss av grunnarbeidet, inkludert planering, terrengtilpasning og utjevning for å sikre en solid og jevn grunn for byggeprosessen.

img_2930_optimized

Vann- og Avløpsinfrastruktur:

Vi har ekspertisen og kapasiteten til å håndtere graving og installasjon av vann- og avløpssystemer for dine byggeprosjekter. Enten det dreier seg om tilkobling til det offentlige nettverket eller etablering av egne systemer, sørger vi for at ditt bygg har pålitelig tilgang til vannforsyning og effektiv avløpshåndtering.

img_2896_optimized

Strømtilkobling:

Vi tar oss av alt arbeidet med å sikre riktig strømtilkobling til ditt nybygg. Våre innleide elektrikere er erfarne og sertifiserte, og de sørger for at alle elektriske systemer er fagmessig installert og i samsvar med gjeldende forskrifter og sikkerhetsstandarder. Vi gir deg en trygg og pålitelig elektrisk infrastruktur som oppfyller alle dine behov.

img_4035_optimized

Ferdig Plate til Støpning:

For å effektivisere byggeprosessen kan vi levere en ferdig forskaling klar til støpning. Vår ekspertise innen grunnarbeid og fundamentering sikrer at forskalingen er nøyaktig dimensjonert og grundig forberedt. Dette gir deg en solid og pålitelig base for byggeprosjektet ditt og sparer tid og ressurser i byggeprosessen.

Vi har et dedikert team som jobber tett med utbyggeren og nybyggkunder for å sikre at alle prosjekter blir gjennomført effektivt, innenfor tidsfrister og med høy kvalitet. Vårt mål er å være din pålitelige partner gjennom hele byggeprosessen, og vi tar stolthet i å levere resultater som overskrider forventningene.

Med Odd Stensvold som din totalleverandør for utbyggere og nybygg, kan du være trygg på at alle aspekter ved etableringen av tomter blir håndtert profesjonelt og effektivt. Vi tar oss av graving, vann og avløp, strøm og til og med levering av en ferdig forskaling klar til støpning. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Andreas Wigart - Leder styrt boring (1)

Kontakt en av våre eksperter for å få mer informasjon om våre tjenester

 

Andreas Wigart

Leder styrt Boring

+47 402 05 602
andreas@oddstensvold.no

Kontakt oss for et tilbud