Graveoppdrag

Graveoppdrag (1)
Graveoppdrag (1)
graving-55 (1)

Graveoppdrag

Vi i Odd Stensvold er en anerkjent aktør innen kabelgraving, som også tilbyr tjenester som dekker alt fra kabelgraving til oppbygning av tomter, drenering av hus og etablering av hager og uterom. Med våre mange års erfaring har vi spesialisert oss på kabelgraving, og vi leverer effektive og kvalitetsorienterte løsninger til våre kunder.

Vår styrke ligger i vår evne til å kombinere hastighet og effektivitet med grundighet og nøye utførelse. Vi har et dedikert team av erfarne gutter som vi stoler på og aldri hadde klart oss uten. Dette er gutter som leverer pålitelige resultater og viser stolthet i faget sitt dem etterlate arbeidsområdet pent og ryddig, dette er noe våre kunder har gitt oss mange positive tilbakemeldinger på vår evne til å levere et godt resultat og pynte opp etter oss.

graving-60 (1)

Når du velger Odd Stensvold, kan du være trygg på at du får god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi er opptatt av at hver jobb blir utført tilfredsstillende, og vi tar oss tid til å lytte til dine behov og ønsker. Vårt mål er å skape varige og velfungerende samarbeid, og vi streber alltid etter å oppnå høyest mulig kundetilfredshet.

Se på våre tidligere oppdrag og se hvorfor vi er foretrukket av både private og bedrifter for deres graveoppdrag. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine prosjekter og få et skreddersydd tilbud. Velg Odd Stensvold for profesjonelle graveoppdrag som kombinerer effektivitet, kvalitet og førsteklasses service.

Bjørnar Stensvold - Assisterende Leder _ Prosjektansvarlig (1)

Kontakt en av våre eksperter for å få mer informasjon om våre tjenester

 

Bjørnar Stensvold

Assisterende Leder / Prosjektansvarlig

+47 974 64 946
bjornar@oddstensvold.no

Kontakt oss for et tilbud